VISITA AL PARC DE LA CIUTADELLA
Un museu a l'aire lliure. 13 de juny - Anna POU
Detall del curs
Día 13-06-2023
Català Activitat | Sense places disponibles
Descripció del Curs
Visita cultural a Barcelona
EL PARC DE LA CIUTADELLA
Un museu a l’aire lliure 
Dimarts 13 de juny – 10.30h. - 13.00h.

Et proposem conèixer i gaudir de Barcelona, la millor ciutat del món, la nostra. 

La Ciutadella és un espai ple d’ escultures noucentistes, modernistes i contemporànies, arquitectura neoclàssica i modernista, paisatgisme i arts aplicades... un passeig des dels temps del Felip V passant per l’Exposició Universal del 1888 fins arribar a Clavé o Tàpies.

Un espai urbà de primer ordre, atractiu, simbòlic, històric i artístic, un gran racó de Barcelona que cal conèixer i valorar.

El Parc de la Ciutadella és un dels parcs més grans i tradicionals de la ciutat. Està construït sobre els terrenys de l' antiga fortalesa de la ciutat aquesta és la raó del seu nom. Va ser el lloc triat per a la celebració de l' Exposició Universal de 1888. La construcció del parc va ser encarregada a Josep Fontserè , que va comptar amb la col•laboració del jove artista Antoni Gaudí , en aquella època comptava amb 36 anys

Dins del parc s'ubica l'antic Arsenal de la Ciutadella, seu actual del Parlament de Catalunya i el Castell dels Tres Dracs, actual  Museu de Zoologia, el recinte del zoològic de Barcelona, la cascada monumental, el llac artificial, l’escultura “El desconsol d’en Llimona, El mamut, .etc.

Ens a acompanyarà i guiarà en tot moment,
ANNA POU
Llicenciada en Geografia i Història, en l’especialitat d’Història de l’Art,  per la Universitat de Barcelona. Doctora  en “Pensament, teoria i debat en l’art del segle XX” UB. Experta comunicadora i pedagoga de l’art. Guia oficial de la ciutat de Barcelona.

PREU PER PERSONA – 49€
Dimarts 13 de juny  - De 10.30h. a 13.00h.
A mig recorregut farem un cafè  en el bar de la cascada monumental
LLOC d’inici – Porta del parc a l’avinguda del Marquès d’Argentera - 10.30h.
INSCRIPCIONS – info@culturalcetres.com -  699845527

Contacta amb nosaltres
Estàs interessat en aquest curs o necessites assessorament? Pots contactar amb nosaltres mitjançant aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu.
Missatge enviat correctament
Comprovi les dades del formulari