VIATGE A IRLANDA
Detall del curs
David REVELLES | Data d'inici 04/2016
Català Activitat | Sense places disponibles
Descripció del Curs
VIATGE A IRLANDA, EIRE
Del 20 al 26 d'Abril
 
Acompanyats per DAVID RIVELLES
 
Us prposem una viatge a un dels paisos europeus més verds, amables i vells en les tradicions pero alhora dels mes nous del vell continent. Eire, com s'anomena en gaelic, és un estat independent des de1 1922, Gaudirem de 8 diez de contrastos, de cultura i tradicions.
 
Principals visites

Dublin Visitar la capital d'Irlanda és com respirar un alè d'aire fresc. Sempre estimulant, aquesta ciutat és alhora moderna i històrica, emocionant i relaxant.

Fundada pels vikings a principi del segle IX, la capital irlandesa ha estat escenari de guerres i conflictes fins a arribar a definir la seva propia identitat al segle XX. Gràcies al seu passat, Dublin és avui una capital moderna i rica en història capaç de captivar als seus visitants amb la barreja de les més profundes tradicions gaèliques i una constant adaptació al món modern.

Comtat de Tipperary i Cork. Al comtat de Tipperary veurem un dels castells més ben conservats d'Irlanda que es trova en una illa rocosa o la Roca de Cashel; un espectacular complex medieval que conté un Castell, una catedral i la torre circular.

Visita de la ciutat de Cork, amb el seu "English Market”, un mercat cobert els origens del qual poden establir-se l'any 1610, i ubicat en un edifici que data del 1786.

Killarney i Anell de Kerry. Recorregut per l'Anell de Kerry, pujant per les muntanyes més altes d'Irlanda, amb els bonics llacs de Killarney al fons I passant pels seus petits pobles, gaudirem d'un dels més bonics I característics paissatges del país.

Penya-segats de Moher. Els penya-segats de Moher s'eleven 120m. sobre l'oceà Atlàntic i s'estenen al llarg de 8 kilometres fins a assolir una altura de 214m. Des de dalt de la talaia es poden veure les Aran Islands i la Badia de Galway i, al fons, les muntanyes Maumturk a Connemara.

Galway. La ciutat té una sabor bohemi, típic de la mentalitat de l'oest d'Irlanda : tranquil, relaxat i a punt per organitzar una festa. Animats bars i restaurants, botigues independents i carrers sinuosos empedrats plens d'estudiants, artistes, escriptors i artesans.

El passat es fa sentir en el seu ambient, amb la muralla de la ciutat i el seu inconfusible Arc Espanyol, li donen a Galway un sabor antic.
 
PER RESERVAR PLAÇA podeu trucar al  93.200.89.53 O PER E-MAIL AQUÍ
Professorat del curs
Nombre Profesor
David REVELLES
Llicenciat en periodismo. Expert en Irlanda
Contacta amb nosaltres
Estàs interessat en aquest curs o necessites assessorament? Pots contactar amb nosaltres mitjançant aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu.
Missatge enviat correctament
Comprovi les dades del formulari