Tel. +34. 699 845 527 |
Viatge a ISRAEL amb el professor JOAN B. CULLA
Viatge a ISRAEL amb el professor JOAN B. CULLA
Detall de l'activitat
Data d'inici 02/2020 | Inscripció Tancada
Català Activitat | Sense places disponibles
Descripció de l'activitat
Us presentem un viatge molt especial. Un dels països més interessants del món. Un lloc on el diví condiciona absolutament l’humà.

És molt possible que ja haguem estat a Israel. Ara tenim l’oportunitat de conèixer un Israel diferent de la mà del professor d’història contemporània a la UAB i de Cetres, Joan B.Culla, una de les màximes autoritats en judaisme del nostre país.

Un viatge que ens permetrà parlar de política, història, art i religions. Una ocasió única i especial per entendre una mica millor què està passant en aquella part de la Mediterrània que tant interessa al la resta del món.

El professor Culla ens preparà itinerari i visites. Ens acompanyarà durant tot el viatge amb explicacions sobre el terreny i pronunciarà una conferència diària referent a les visites del dia, oferint un context històric, polític  i religiós bàsic per comprendre molt millor la realitat israeliana.

Contacta amb nosaltres
Estàs interessat en aquesta activitat o necessites assessorament? Pots contactar amb nosaltres mitjançant aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu.
Missatge enviat correctament
Comprovi les dades del formulari